お知らせ

第158回世界のチーズ&日本酒を楽しむ🥂

昨日の NHK文化センター日本酒講座第158回目「世界のチーズ&日本酒を楽しむ」のチーズ、Chabichou du Poitou、SAINT MARCELLIN FERMIER、お酒は純米大吟醸酒 花あわせ無濾過・生貯蔵酒、純米大吟醸酒 霞山2021Vintage無濾過・生々、純米大吟醸酒 山桜桃無濾過・生々、生酛純米大吟醸酒 郷乃譽無濾過・生貯蔵酒、です。Poitouも最良のコンディション、Marcellinもウォッシュでは珍しく、抜群のコンディションで、とろみの抜けもよく、よいマリアージュでした。
Yesterday’s NHK Cultural Center Sake Course 158th “Enjoy the World’s Cheese & Sake” Cheese, Chabichou du Poitou, SAINT MARCELLIN FERMIER, Sake is Junmai Daiginjo Sake Hanaawase Unfiltered and raw storage onetime pasteurized sake, Junmai Daiginjo sake Kazan 2021Vintage unfiltered and raw, Junmai Daiginjo sake Yusura unfiltered and unpasteurized raw, Kimoto Junmai Daiginjo sake Satonohomare unfiltered and raw storage onetime pasteurized sake. Poitou is also in the best condition, and Marcellin is also in excellent condition, which is rare in wash, and the thickening is good, and it was a good marriage.
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